Over Michiel

Ik ben Michiel Jorissen. Na 17 jaar geen schoolbank meer gezien te hebben, ben ik in februari 2015 weer gaan studeren: natuur- en milieuwetenschappen aan de faculteit Management, Science & Technology aan de Open Universiteit. Dit doe ik naast mijn full-time baan en mijn diverse hobby’s.

Wetenschap is altijd al een interessegebied van me geweest en het is erg leuk en interessant om er nu zelf vol in te duiken. Mijn doel is kennis opdoen over het ontstaan van de aarde, haar biosfeer en ecosysteemdiensten en hoe we dit in de toekomst gaan behouden.

Daarnaast heb ik ook erg veel interesse in techniek, technologie en privacy op internet. Die interesse loopt erg uiteen van computers tot games, telefoons & tablets, van auto’s en motoren tot ruimte-exploratie. Alles met een printplaatje zeg maar.

Een van mijn hobby’s is reizen. Waar veel mensen met mooi weer op het strand gaan liggen of op een camping aan een biertje zitten, daar ga ik graag met de motor op pad door comprar priligy heel west-Europa. Als eerste staat op mijn verlanglijstje nog een rondje Scandinavië, van Denemarken via Noorwegen, Zweden naar Finland en terug via Rusland, Estland, Letland, Litouwen, Polen en Duitsland.

Op deze website deel ik mijn ervaringen, ‘brain farts’, nieuwtjes en de voortgang in mijn studie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *